#

Мешканців Київщини запрошують долучитися до історичного конкурсу

27.04.2020 14:26
Мешканців Київщини запрошують долучитися до історичного конкурсу
Фото з мережі Інтернет

Вишгородський історико-культурний заповідник оголошує про продовження конкурсу "Історичними стежками Вишгородщини" та пропонує взяти участь у наступній його частині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Організатори конкурсу впевненні, що в кожному місті та селі є люди, які варті того, аби про них довідалася вся Україна. Тому учасникам пропонують спробувати себе не лише в малярстві, а й в письменстві. До участі в конкурсі прийматимуть не лише малюнки, а й ваші есе (до 3 тис знаків) не про міфологізовані постаті, а про реальних людей, які живуть поряд з вами і які є для вас взірцями патріотичності, любові до своєї землі, відданості в служінні державі, чесності й шляхетності. Це можуть бути люди різних професій, різного віку, люди, які на вашу думку сьогодні допомагають творити нашу новітню історію та будувати незалежну могутню державу.

"Ми переконані, що у кожного з вас є людина, або кілька людей, про яких ви б хотіли розповісти всім. Вік учасників конкурсу не обмежений. Також вітається участь не лише мешканців Вишгородщини, а й інших районів Київщини", - розповіли у Вишгородському історико-культурному заповіднику.

Есе та малюнки слід надсилати на адресу заповідника: вулиця Шкільна, 58, Вишгород, Київська обл., 07301.

Також нагадаємо, що 20 квітня, помер заслужений художник України, співзасновник художнього пленеру "Намальований Ірпінь" Костянтин Могилевський.

Читати "Моя Київщина" у Facebook