#

Нардеп Дубінський зустрівся з адвокатом Дональда Трампа

06.12.2019 09:48
Нардеп Дубінський зустрівся з адвокатом Дональда Трампа
Фото з місця зустрічі

Народний депутат колишній ведучий програми "Гроші" на телеканалі "1+1" Олександр Дубінський зустрівся з особистим адвокатом президента США Дональда Трампа Руді Джуліані

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українська Правда".

Зустріч відбулася за пропозицією адвоката президента США, де ФБР веде розслідування стосовно олігарха Коломойського.

"Розповів про плани створення слідчої комісії парламенту, основною метою якої буде розслідування фактів розкрадання багатомільярдних сум з українського бюджету в період президентства Порошенко і Януковича (5 і 4 президенти України), можливої ​​легалізації цих коштів в іноземних юрисдикціях, в тому числі, через інвестфонд Franklin Templeton, який оперує з США", - зазначив Дубінський.

За словами депутата Дубинського інвестування вкрадених з українського бюджету коштів проходило при співучасті колишньої глави Національного банку України Валерія Гонтаревої.

Позафракційний народний депутат Андрій Деркач повідомив про зустріч із адвокатом президента США Дональда Трампа Рудольфом Джуліані. Він заявив, що обговорив з Джуліані його участь у створенні міжпарламентської групи "Друзів України СТОП корупція".

3 грудня Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США оприлюднив звіт про імпічмент зі звинуваченням президента Дональда Трампа у зловживанні владою.

У звіті йдеться про те, що Трамп тиснув на Україну, яка мала допомогти йому перемогти на президентських виборах 2020 року, і згодом перешкоджав Конгресу в розслідуванні.

Також нагадаємо, що Михайло Бно-Айріян повідомив подробиці конфлікту з народним депутатом Олександром Дубінським щодо призначення голів РДА області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: