#

У Борисполі жінка тримала чоловіка проти його волі у ямі

06.05.2020 12:20
У Борисполі жінка тримала чоловіка проти його волі у ямі
Фото з мережі Інтернет

Учора, 5 травня, в Борисполі до правоохоронців зателефонував місцевий житель та розповів, що на одному з  подвір'їв, в ямі, жінка тримає чоловіка та не випускає його

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

Зайшовши до вказаного подвір'я патрульні виявили 40-річну громадянку. Жінка повідомила, що в будинку вона одна, а про чоловіка в ямі їй взагалі нічого не відомо.

Однак, під час спілкування з громадянкою, поліцейські почули крики про допомогу, які доносились з ями, яка в додачу була завалена мішками та тротуарним бордюром. Розчистивши вхід, патрульні виявили чоловіка, який мав тілесні ушкодження.

З даного приводу на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського відділу поліції. А оскільки в діях жінки вбачаються ознаки кримінального правопорушення надалі справою будуть займатись слідчі.

Потерпілого передали медикам.

Також нагадаємо, що в місті Бориспіль водій легковика Chevrolet чомусь дозволив собі випити та сісти за кермо, через що трапилася жахлива аварія.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: