#

У Ставищенському районі в школі встановили інноваційну електричну SMART-котельню "СОЛМА"

31.07.2020 10:10
У Ставищенському районі в школі встановили інноваційну електричну SMART-котельню "СОЛМА"
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у Ставищенському районі в Бесідському навчально-виховному комплексі "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок" встановили інноваційну електричну котельню

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Такі об‘єкти, як смарт-котельня, дійсно унікальні, маємо пишатися, що такі технології використовуються у нас, приділяти їм увагу. Котельня має безперебійну систему опалення, відсутній «людський фактор» впливу. Високий рівень економії за рахунок споживання електроенергії дозволяє стверджувати, що за новими технологіями майбутнє, – зазначив під час візиту в Ставищенський район та спілкування з місцевою громадою голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Він отримав від керівництва школи та мешканців запрошення відвідати навчальний комплекс, де встановлено інноваційну електричну SMART-котельню "СОЛМА". Очільник області пообіцяв у наступний приїзд обов‘язково оглянути унікальний об‘єкт.

Система має цілий ряд переваг. Це високий рівень ефективності та економності, екологічність та безпечність, повністю автоматизована та контролюється через мережу Інтернет, працює без постійного обслуговуючого персоналу, не потребує зони підвозу чи зберігання сировини. SMART-котельня "СОЛМА" показала високу ефективність роботи.

Нагадаємо, що прокуратура встановила, що приватне підприємство незаконно отримало у власність 73 га землі на території Гостромогильської сільської ради Ставищенського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook