#

В Ірпені центральна лікарня припинила приймати пацієнтів

04.05.2020 11:11
В Ірпені центральна лікарня припинила приймати пацієнтів
Фото з мережі Інтернет

Стаціонар Ірпінської центральної міської лікарні тимчасово припиняє приймати нових пацієнтів, тепер хворих направлятимуть у Бородянку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

Як уже відомо, двоє лікарів Ірпінської центральної міської лікарні захворіли на Covid-19. Через це, щоб не наражати мешканців регіону на небезпеку та попередити розповсюдження коронавірусу, стаціонар лікарні (м. Буча) тимчасово припиняє приймати нових пацієнтів. Таке рішення ухвалили сьогодні на терміновому засіданні місцевої комісії з ТЕП та НС, – повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

За словами першого заступника Ірпінського міського голови, усіх пацієнтів з Ірпеня та регіону, які потребуватимуть госпіталізації, направлятимуть у Бородянську центральну районну лікарню.

Хочу наголосити, що ці заходи тимчасові. На разі уже визначено коло контактних осіб, а це близько 60 людей, у яких взято біологічні зразки і надіслано на ПЛР-дослідження. До кінця тижня ми сподіваємося отримати результати аналізів і саме від цього залежатиме подальший розвиток ситуації, – додав Маркушин.

Інфекційне відділення Ірпінської центральної міської лікарні, пологовий будинок, а також дитяче відділення продовжують працювати у штатному режимі.

Такі наші дії ми погодили з Департаментом охорони здоров’я Київської ОДА і там вважають їх цілком логічними і правильними, – зазначив під час засідання комісії з ТЕП та НС директор КНП "Ірпінська центральна міська лікарня" Антон Довгопол.

Також на засіданні комісії було вирішено невідкладно провести додаткову загальну дезінфекцію усіх приміщень і будівель стаціонару Ірпінської центральної міської лікарні та місць проживання інфікованих медиків.

Також нагадаємо, що станом на 4 травня у Київській області виявлено 853 випадки захворювання на COVID-19.

Читати "Моя Київщина" у Telegram