#

Голова Ржищівської громади розкрадає бюджетні кошти

Анна Скороход (народна депутатка, 93 округ)

30.06.2023 15:00
Голова Ржищівської громади розкрадає бюджетні кошти

Крістіна Чорненька, голова Ржищівської громади, розкрадає бюджетні кошти, здає позиції українських військ на території громади та разом зі своїми "мамкіними вояками" дерибанить гроші, призначені для наших справжніх хлопців-захисників, які зараз знаходяться у справжньому пеклі та відбивають рашистську навалу.

У п'ятницю, 23 червня, цій порошенківській к***ві застосували нічний домашній арешт із відстороненням від посади на підставі пред’явленої підозри в порядку ч.2 ст. 364, ч.1 ст. 366 КК.

У 2021 р. вона, зловживаючи службовим становищем, на невигідних умовах для Ржищівської громади уклала угоду, відповідно до якої місцевий бюджет отримав збитки за орендну плату на суму 1 мільйон 117 тисяч 668,95 грн.

До цього, у 2020 році, було укладено іншу збиткову для Ржищева угоду - на суму 673 тисячі 630,30 грн.

Тільки задумайтесь, разом це 1 мільйон 791 тисяча 299, 25 грн ‼️

 Скільки пташок MAVIC можна купити для ЗСУ на ці кошти?

І тут немає взагалі ніякого політичного замовлення. Тут просто нейтралізували ексдепутата Київської облради від "Євросолідарності" Руслана Кузьменка. Він був частиною організованого злочинного угруповання у Ржищівській громаді.

Крістінка ж думає, що її влада вічна і вкрадені гроші її врятують, але закон діє.

Дякую суду першої інстанції, що не взяли хабар за "правильне" рішення. Сподіваюсь і апеляція підтримає суд першої інстанції, бо Цагареішвілі (голова ЄС у Київській області) вже поніс вам великий куш за зміну запобіжного заходу. 

Чекаємо ще на підозри за статтями "Державна зрада" та "Розтрата державного бюджету в особливо великих розмірах", за 86 млн грн., які вкрали у громади та військової частини на журналах бухгалтерського обліку, каструлях та ремонтах у вже відремонтованих приміщеннях. 

Можна пригадати дерибан і до війни, але, занурившись у деталі, є ризик захлинутись від об’єму та безбожності розкрадання бюджету і землі.

Нагадаю, що 22 березня 2023 року в Ржищеві були 3 прильоти з прямим попаданням. Бомбосховища були зачинені, а місцезнаходження військових тупо ЗДАЛИ.

Сподіваюся, хлопці ще віддячать Крістіні Чорненькій за знущання над матір’ю свого загиблого побратима, коли ця ТП доводила її до втрати свідомості через незручні питання про дерибан бюджету.

Зараз, поки хлопці воюють з зовнішнім ворогом, наше головне завдання - поставити на місце і справедливо покарати усіх, хто чинить антиукраїнські злочини у нас під носом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook