#

Інвестиційна рада Ірпеня запрошує міжнародних спеціалістів до планування сталої відбудови Ірпеня

Володимир Карплюк (ексмер Ірпеня)

06.04.2022 15:40
Інвестиційна рада Ірпеня запрошує міжнародних спеціалістів до планування сталої відбудови Ірпеня

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк запрошують архітекторів, дизайнерів, проєктувальників, транспортників та спеціалістів із міського планування з Європи та Америки до міжнародної робочої групи зі сталої відбудови Ірпеня. 

Перше засідання робочої групи відбудеться в онлайн-форматі 30 квітня о 10:00 на платформі Zoom. Зареєструватися до участі запрошуємо за покликанням: https://forms.gle/cg2SbBewXeRm53My9. Додаткові запитання за номером телефону: +380960218977 (Ірина Ярмоленко).

Попередньо зареєстрованим учасникам буде надісланий генеральний план міста, проєктні розробки, фото та відео-огляди міста "до" та "після" військових боїв із російськими окупантами. 

Надалі будуть сформовані групи за напрямками, які в тому числі здійснюватимуть планування бюджету та закриватимуть фандрейзингову частину. 

Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин розповів, що саме в Ірпені ціною людських втрат та майже повної руйнації міста було зупинено російського ворога до входу в Київ. 

Тож запрошуємо міжнародних партнерів України допомогти у відновленні інфраструктури Ірпеня та надати техніку для розчистки наслідків руйнації в Ірпені та допомогу для відбудови міста.

У місто невдовзі повертатимуться люди. Наразі в Ірпені зруйнована більшість людських домівок, міських будівель та інфраструктурних об’єктів.

Для довідки: Ірпінь – розташований в 7 хвилинах від Києва. Це місто було одним  з найдинамічніших у своєму розвитку в Україні. За останні десять років в Ірпені було спроєктовано, збудовано, реконструйовано, відремонтовано та відкрито понад 1150 сучасних об’єктів. Місто завжди займало найвищі рейтинги щодо інвестиційної привабливості, комфорту життя та побудови інфраструктурних об’єктів. Ірпінь впровадив найбільш зручні в Київській області умови для роботи з бізнесом.

Читати "Моя Київщина" у Telegram