#

Секретар Шаправський з команди мера Бучі Федорука шкодить бізнесу

Антон Мирончук (благодійник)

10.08.2022 10:10
Секретар Шаправський з команди мера Бучі Федорука шкодить бізнесу
Антон Мирончук

Секретар Бучанської міської ради Тарас Шаправський замість відновлення Бучі та допомоги постраждалому населенню, перешкоджає господарській діяльності товариства "Комфорт ЛТД".

Викладаю у публічний доступ рішення апеляційного суду, яке товариством "Комфорт ЛТД" будо подано СПІЛЬНО З БУЧАНСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ. Більше того, сам пан Шаправський допомагав адвокатам ТОВ "Комфорт ЛТД" готувати позов.

Сам пан Шаправський в першій інстанції ходив спільно з нашими адвокатами до суду і доводив ПРАВОТУ НАШОГО ПІДПРИЄМСТВА.

Пане Тарасе, як кажуть в народі: або хрест зніміть, або труси одягніть. Ваш пост надзвичайно зворушливий, але ваших підписів на позовних заявах історія не забуде.

Бо не можна разом з нами писати позов, ходити до суду разом з нашими адвокатами, а потім заявляти, що наші дії незаконні.

Припиніть дурити бучанську громаду і припиніть чинити тиск на бізнес, якому і так не просто.

Сьогодні будівельна галузь на Київщині тільки встає з колін, а секретар Бучанської міської ради Тарас Шаправський намагається поставити бізнес "на коліна".

Це не спрацює. Бо сьогодні Президент України Володимир Зеленський робить все для того, аби зменшити незаконний тиск корумпованих чиновників на підприємців, а пан Шаправський дискредитує загальнодержавну політику.

Ми просимо захисту нашого підприємства від злочинних дій керівництва Бучанської міської ради у: голови Київської війської обласної адміністрації Олексія Кулеби, начальника Національної поліції у Київській області Андрія Нєбитова. Якщо нас не захистять від внутрішніх ворогів України на цьому рівні – нас точно захистять від "Бучанської різні бізнесу" на вищому рівні. І не сумнівайтеся в цьому.

Тиснучи на бізнес, пан Шаправський нічим не відрізняється від орків.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: