#

Хто створив "легенду" колаборанту Федоруку?

Віктор Бархоленко (журналіст)

04.05.2022 19:30
Хто створив "легенду" колаборанту Федоруку?

Останнім часом ця паскуда не злазить з екранів телеканалів так і інших ЗМІ.

Все намагається розчесати брехливим язиком про своє "героїчне бойове хрещення".

Але факти говорять зовсім про інше.

Зокрема:

1. Хто десь чув чи бачив офіційну заяву або будь-яке звернення Бучанського мера до громади Бучі, як жити бучанцям в стані війни та які будуть вчинятися конкретні дієві заходи місцевої влади відносно безпеки мешканців Бучі?

2. Чому він, як сама висока посадова особа Бучі, не ініціював створення Бучанської Добровольчої ТерОборони? Адже створити Адміністративну одиницю, як Бучанський район, вистачило і розуму і сил, а тут почав ліпити дурня (бачите, як він пояснює журналістам, що це питання не його компетенції). Воно і зрозуміло, що створення "Бучанського району" надало йому можливість безкарно грабувати в масштабах Держави, а ТерОборона вже стрьомно, оскільки там "піф-паф", тобто, стріляють! Адже не для того він 24 роки безкарно грабував Бучу, щоб так по-дурному здохнути!

3. Чому, знаючи зазделегідь, що Буча буде "сірою зоною", тобто - окупованою, не попередив  та не вжив жодного заходу, щодо евакуації бучанців? Як він пояснив у своєму коментарі УП, боявся за ПАНІКУ серед населення! До речі, таку дебільну позицію повністю поділяла депутатка ВРУ від нашого 96-го округу та його політично-кримінальна "криша" з економічних злочинів - Ольга Василевська-Смаглюк. Як бачимо, що ці дві високі посадові особи, замість того, щоб у відповідності до таких випадків згідно Постанови КМУ зайнятися негайною організацією з евакуації мирного населення, убаюкували бучанців - СИДІТИ ДОМА.

4. Чому під час диверсійних дій та наступу регулярних військ кремлівської орди Буча поночі, від 24-го лютого по 3-те березня, світилася як "лампочка Ілліча", адже "рубільнік" на виключення світла перебуває у комунальній власності (це дало можливість авіації та артилерії орків здійснювати точкові удари та висаджувати десанти)?

5. Чому орки, зі слів Федорука, серед білого дня не стріляли, коли він перелазив через 2-ох метровий паркан своєї садиби та за відсутності білої пов'язки? Хоча інших бучанців розстрілювали просто так, лише за те, що вони йшли по вулиці!

6. Кому ще, окрім Федорука, орки надали можливість ознайомитися з "розстрільним списком"? Нікого не дивує, що  лише ОДНА ЄДИНА людина з УСІЄЇ громади мала можливість прочитати прізвища людей, що були у цьому списку, і не просто ознайомитися, а дочитатися до помилки "Федорчук" замість "Федорук"? Хіба хоч комусь серед мешканців Бучі, окрім відвертих колаборантів, вдалося заглянути до тих списків без ризику бути застреленим?...

7. Кого ще з бучанців орки відпустили з миром при умові, що він принесе їм для звірки особи свій паспорт!? А тут так просто, взяли та милостинно - "відпустили"!!!

8. Чому бучанці тривалий час не мали можливості знайти свого мера, а Орден "За мужність" від Президента знайшов його дуже швидко? Цікаво, а які розцінки на такі цацки в ОП?

Звідси можна підбити риску - на велику радість Бучанського мера іуди Федорука ПАНІКИ у нас не було зовсім, просто всі люди перебували у коматозному шоці від невизначеності та бездіяльності місцевої влади і їм вже було явно не до паніки. А відсутність організації евакуації призвело до масової загибелі мирних мешканців Бучі. Але це все дрібниці, головне, на переконання мера - "щоб не було ПАНІКИ".

Напрошується висновок, що легенду нашому меру строчили або наші співробітники СБУ під помпезне вручення Ордену, або кремлівські ФСБешніки, які чомусь не стріляли та дали можливість ознайомитися з "розстрільним списком". 

Питань як бачите багато, але вони не до нашої правоохоронної системи і, навіть, не до Президента, який Державні нагороди прирівняв до цацок, а всі ці питання задають собі прості бучанці, які вижили у цій м'ясорубці без "ПАНІКИ"...

І наостанок, саме такі "Федоруки", яких в нас в кожній області десятки, або і сотні, і є тими "внутрішніми" ворогами, які десятиріччями розхитували та розхитують державу з середини, оскільки, розплодили корупцію, плюють на Закони, грабують бюджет та ресурси, гроші виводять за кордони, які не  вкладаються в економіку та армію України, тобто роблять все аби послабити економічну та оборонну міць Держави.

Хоча, як виявилося, за усіма внутрішніми ворогами ВСЕ ОДНО стоїть ворог зовнішній.

Читати "Моя Київщина" у Telegram