#

12 березня у Фастові попрощаються із двома полеглими воїнами

11.03.2024 12:29
12 березня у Фастові попрощаються із двома полеглими воїнами
Іван Кондратюк та Станіслав Князький

12 березня у Фастові попрощаються із полеглими воїнами Іваном Кондратюком та Станіславом Князьким

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Фастівської міської ради.

Церемонія прощання із захисником Іваном Кондратюком розпочнеться об 11:00 біля Храму Св. Миколая, пл. Перемоги, а пізніше біля будинку за адресою с. Велика Снітинка, пров. Шкільний, 1. Поховають бійця на Алеї Слави, що на Великоснітинському кладовищі.

Іван Васильович народився 14 липня 1983 року  в м.Києві. В Києві закінчив 220-ту школу. Вищу освіту здобув у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана, за напрямком "маркетинг".З часом, переїхав до с.Велика Снітинка, працював менеджером у компанії ТОВ "КОМО Україна".

9 січня 2024 року захисник став до лав Збройних Сил України на посаду стрільця-помічника гранатометника 4 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 10 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону 79 ДШВ. 4 березня 2024 року виявивши стійкість і мужність у боях за Україну, Іван Кондратюк загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.

У Івана Кондратюка залишилася дружина, донечка, син, батьки та сестра з племінниками. 

Церемонія прощання із захисником Станіславом Князьким відбудеться також об 11:00 біля Храму Св. Миколая, пл. Перемоги, а пізніше біля будинку за адресою с. Велика Снітинка, вул. Центральна, 97. Поховають бійця на Алеї Слави, що на Великоснітинському кладовищі.

Станіслав Васильович народився 20 липня 1990 року в смт Піщанка на Вінниччині. В рідному селищі навчався в Піщанському НВК ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназії. Після здобуття середньої спеціальної освіти працював за фахом "електрогазозварювальник". Згодом Станіслав Князький переїхав на Київщину та одружився, змінив сферу діяльності та працював в сфері охорони майнової безпеки. Оселився в с. Велика Снітинка, де проживав останній час з дружиною та 4-річною донечкою. 

9 січня 2024 року, склавши присягу на вірність державі, вступив до лав Збройних Сил України в складі 79 ОДШБр на посаді солдата 3 відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки 3 десантно-штурмового батальйону.

26 лютого 2024 року, під час виконання бойового завдання, Станіслав Васильович отримав тяжке поранення на Донеччині. На жаль, від отриманих травм, несумісних з життям, його серце зупинилося 4 березня 2024 року.

Нагадаємо, що 29 лютого 2024 року на Харківщині загинув захисник з Фастова Андрій Осадчук.

Читати "Моя Київщина" у Telegram