#

21-річний мажор із Крюківщини організував злочинну групу наркоторговців (ФОТО, ВІДЕО)

10.12.2021 18:15
21-річний мажор із Крюківщини організував злочинну групу наркоторговців (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця подій

Мажор із Крюківщини створив групу із 6-ти осіб, котра налагодила схему збуту наркотиків шляхом закладок на території Фастівського та Бучанського районів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Було з’ясовано, що 21-річний хлопець разом із чотирма товаришами віком від 16 до 20 років створили мережу збуту наркотичних засобів та психотропних речовин. Молодики рекламували канал збуту у соціальних мережах та розкладали згортки наркотиків у схованки. Постачав заборонені речовини 36-річний мешканець міста Вишневе.

Юнаки називали канали збуту наркотиків у месенджерах іменами відомих спортсменів та античних письменників. Двоє неповнолітніх осіб налагоджували збут, відповідали за розрахунки із клієнтами та рекламу наркотиків. Інші фігуранти розкладали закладки та спілкувалися із клієнтами.

Щомісячний заробіток зловмисників складав понад 200 тис грн, а кількість клієнтів становила майже 1000 осіб. Усі вони розплачувалися за товар перераховуючи кошти на банківські картки, електронні гаманці та за допомогою криптовалют.

Правоохоронці провели 8 санкціонованих обшуків та вилучили понад 30 кг канабісу, бойовий пістолет із глушником, пристрої для вживання наркотичних речовин, ваги, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази, які підтверджують причетність молодиків до вчинення злочинів. 

Зловмисниківбуло затримано. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч 2 ст 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що вчителі Крюківщинської загальноосвітньої школи в межах проєкту "Ноутбук кожному вчителю" отримали комп’ютери.





Читати "Моя Київщина" у Telegram