#

22 березня: ситуація у Київській області станом на ранок (ФОТО)

22.03.2022 11:40
22 березня: ситуація у Київській області станом на ранок (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Київська обласна військова адміністрація розповіла про ситуацію в пристоличному регіоні станом на 22 березня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київська обласна державна адміністрація" у Facebook.

У Білоцерківському, Бориспільському та Обухівському районі ситуація контрольована - ніч пройшла спокійно, без обстрілів.

У Бучанському районі Макарівська, Бучанська, Ірпінська, Дмитрівська громади - під обстрілами. Особливо потерпають Макарів, Копилів, Северинівка, Колонщина, Мотижин, Ясногородка, Березівка, Бабинці, Здвижівка. Клавдієво-Тарасове, Северинівка, Березівка, Миколаївка - на межі гуманітарної катастрофи.

У Бородянській, Дмитрівській Бучанській та Гостомельській громадах – переміщення ворога, а у Бучанській та Немішаєвській громадах - ворог окопався.

На Житомирській трасі, в Ірпені та Гостомелі тривають бої.

У Броварському районі у Баришівській, Калитянській, Великодимерській та Калинівській громадах - ворожа техніка. Багато пошкодженої цивільної інфраструктури.

На Вишгородщині в Іванківській, Димерській та Поліській громадах гуманітарна катастрофа, а Славутич повністю ізольований.

На Фастівщині у селі Осикове влучила ворожа ракета. Пошкоджені будинки.

Нагадаємо, що керівник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив, що Буча та Гостомель повністю перебувають під окупацією.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: