#

27 грудня у Михайлівці-Рубежівці прощатимуться із полеглим 25-річним воїном

26.12.2023 14:00
27 грудня у Михайлівці-Рубежівці прощатимуться із полеглим 25-річним воїном
Василь Томчук

Завтра, 27 грудня, Ірпінська громада буде прощатись із полеглим на фронті 20 грудня 25-річним Василем Томчуком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Олександра Маркушина.

На початку повномасштабного вторгнення, як колишній військовий, він одразу пішов на фронт добровольцем. Тоді ж, у 2022-му, ухвалив й інше надважливе рішення – одружиться з коханою, весілля відбулось у жовтні. А вже у червні цього року у подружжя народився син – Богдан.

Василь служив у 65 бригаді. Михайлівка-Рубежівка та вся Ірпінська громада не раз передавала йому допомогу. Останнє, про що просив військовий, – грілки, щоб не замерзнути на фронті. Посилка вже була зібрана і готова до передачі. Але громада отримала страшну звістку про вбивство росіянами Василя на Запорізькому напрямку. 

Знайомі кажуть про Василя, як про надзвичайно добру, світлу людину, яка завжди була готова простягнути руку допомоги. У військового залишилась молода дружина з піврічною дитиною на руках та батьки.

Прощання почнеться о 12:00 біля селищної ради Михайлівки-Рубежівки. Потому Василя проведуть в останню путь живим коридором о 12:30 за маршрутом: вулиці Житомирська, Київська, Церковна, Зарічна та ЖК "Гранд Віллас". О 12:40 процесія продовжиться на вулиці Університетській в Ірпені.

Поховають військового на Алеї пам’яті захисників України о 13:00.

Олександр Маркушин написав:

Прошу всіх долучитись до живого коридору і востаннє віддати честь захиснику та підтримати його рідних. Вічна слава та пам’ять!

Нагадаємо, що військового з Київщини посмертно відзначили державною нагородою.

Читати "Моя Київщина" у Telegram