#

35-річному мешканцю Чабанів "світить" до восьми років тюрми за крадіжку (ФОТО)

04.11.2020 12:50
35-річному мешканцю Чабанів "світить" до восьми років тюрми за крадіжку (ФОТО)
Фото з місця події

Незаконне заволодіння автотранспортом сталося в селищі Чабани у лютому 2020 року – тоді невідомий викрав авто Mazda і зник з місця скоєння злочину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Під час проведення невідкладних поліцейських заходів встановлено, що до скоєння злочину причетний 35-річний місцевий житель, який відбував покарання за скоєння особливо тяжкого злочину – умисне вбивство.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські виявили та вилучили речовий доказ – викрадену автівку Мazda.

За фактом незаконного заволодіння автомобілем слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України, заочно повідомили зловмиснику про підозру і оголосили його в розшук.

Днями дільничні офіцери Чабанівського відділення поліції Києво-Святошинського відділу поліціі встановили місцезнаходження розшукуваного зловмисника — він переховуйся у місті Фастів.

Правоохоронці звернулися до суду щодо обрання злодієві запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Однак суд обрав для чолов’яги - цілодобовий домашній арешт.

Наразі триває досудове розслідування. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що 2 листопада на автодорогах Київської області трапилось 45 дорожньо-транспортних автопригод, одна з них — із потерпілими.



Читати "Моя Київщина" у Facebook