#

5 питань до: Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської РДА (ВІДЕО)

04.11.2021 09:56
5 питань до: Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської РДА (ВІДЕО)
Голова Білоцерківської РДА Людмила Мерзлюк

"Моя Київщина" поговорила з очільницею Білоцерківської РДА Людмилою Мерзлюк про діяльність районних адміністрації, соціально-економічну ситуацію в столичному регіоні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Голова Білоцерківської РДА розповіла, як триває процес передачі комунального майна у власність громад. Вона зазначила, що лишилося лише одне невирішене питання. Наразі треба передати у власність громади Територіальний центр соціального обслуговування, але і це питання зараз на стадії завершення.

Також Людмила Мерзлюк висловилася з приводу законності видобутку піску в селі Трушки. Очільниця РДА запевняє, що розпочала займатися цим питання, підняла документи та звернулася до правоохоронних органів, аби зясувати, законно це чи ні.

Також голова РДА прокоментувала своє бачення ситуації щодо передачі в оренду 5-го поверху Білоцерківської районної лікарні та які проєкти вдалося втілити в рамах програми Президента «Велике будівництво».

Нагадаємо, що  3 листопада на засіданні позачергової двадцятої сесії Білоцерківської міської радидепутати підтримали рішення про участь Білої Церкви у державній програмі "Велике будівництво".


Читати "Моя Київщина" у Facebook