#

5 проміле алкоголю в крові: на Бучанщині чоловік випив "пива" та сів за кермо (ФОТО)

14.06.2021 13:30
5 проміле алкоголю в крові: на Бучанщині чоловік випив "пива" та сів за кермо (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 13 травня, у селі Пісківка Бучанського району інспектори зупинили водія позашляховика та виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Під час перевірки документів, патрульні помітили у 48-річного водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків останній пройшов огляд за допомогою приладу Drager. Результат приголомшив патрульних –понад 5,0 проміле алкоголю в крові.

Правопорушника поліцейські відсторонили від керування. На водія патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння) та ч.1 ст.126 (Керування без відповідних документів). Транспортний засіб передали іншому водієві, який має відповідну категорію посвідчення на право керування.

Надалі остаточне рішення щодо притягнення до відповідальності прийматиме суд.

Нагадаємо, що 10 червня у Бучі  відбувся танцювальний вечір відпочинку клубу за інтересами "Бучанські зорі", що тепло прийняв до своєї гостини всіх бажаючих.



Читати "Моя Київщина" у Facebook