#

5 запитань: Ярослав Годунок про роботу в Бориспільській міській раді (ВІДЕО)

03.03.2020 14:37
5 запитань: Ярослав Годунок про роботу в Бориспільській міській раді (ВІДЕО)
Ярослав Годунок

"Моя Київщина" поспілкувалася з секретарем Бориспільської міської ради Ярославом Годунком, який розповів про стосунки з міським головою та його заступниками, а також про випадки корупції в міськраді

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Ярослав Годунок зазначив, що має виключно робочі стосунки в інтересах громади. Зазначає, що в разі виникнення непорозумінь завжди намагається знайти компроміс. Проте, секретар розповідає про не достатньо добрі стосунки з деякими заступниками голови.

"Є деякі заспутники які мене ненавидять за мою позицію, оскільки я відверто говорю, що вони хабарники й хапуги", - говорить Годунок.

Окрім цього чоловік також розповів про корупцію в місті. Наприклад, Ярослав згадує про ситуацію із залізничним переїздом, який ремонтували за нереальну суму. До того ж, секретар зізнається, що має на меті подати позов до суду на президента Володимира Зеленського, оскільки, за його словами, очільник держави намагався тиснути на нього й давав незаконні вказівки на порушення кримінальних справ. Відтак, наразі політик не готовий сказати чи буде далі балотуватися. Ба більше, Ярослав Годунок навіть сумнівається чи продовжувати свою депутатську кар'єру. Наразі пропонуємо відеоверсію частини у форматі інтерв’ю "5 запитань". 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: