#

80-річний ювілей відсвяткував колишній керівник Київщини Василь Сінько

31.12.2019 13:30
80-річний ювілей відсвяткував колишній керівник Київщини Василь Сінько
Фото з місця події

Стало відомо, що колишній керівник Київщини Василь Сінько відсвяткував свій 80-річний ювілей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Anatoliy Prisyazhnyuk у Faсebook.

"Разом зі своїм товаришем Василем Фатхутдіновим заїхали перевідати Василя Сінька - колишнього голову Київської облдержадміністрації та обласної ради. І приводом для цього стали не лише привітання з прийдешніми новорічними святами, але й 80-річним ювілеєм, який Василь Данилович відсвяткував не так давно", - пише Присяжнюк.

За його словами, Василя Сінька добре знають і поважають на Київщині. Це - людина-легенда, людина-творець, за плечима якої багатий життєвий і професійний досвід. Мудрий, розважливий, щирий, з ним легко і цікаво в спілкуванні. Також Василь Данилович й досі тримає руку на пульсі життєдіяльності області, уважно слідкує за подіями, гуртує навколо себе однодумців, надихає і підтримує тих, хто поряд. Без перебільшення, він - орієнтир для інших.

"Приємно бачити Василя Даниловича в доброму здоров‘ї та гуморі. Дай Боже йому наснаги і міцності духу ще на многії-многії літа", - підсумував Анатолій Присяжнюк.

Також нагадаємо що у місті Бровари почала запрацювати перша станція контролю за станом повітря, яка була встановлена в рамках міської програми.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: