#

Аеропорт "Бориспіль" першим в Україні отримав сертифікат Primary Award

14.12.2023 19:40
Аеропорт "Бориспіль" першим в Україні отримав сертифікат Primary Award
Фото з мережі інтернет

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" отримав сертифікат Primary Award від Chartered Institute of Procurement & Supply (CIPS), найбільшої професійної організації з управління закупівлями та постачанням у світі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Мінвідновлення.

"Бориспіль" став першим в Україні державним підприємством авіаційної галузі, яке отримало сертифікацію Primary Award за свою систему закупівель на відповідність світовим стандартам CIPS.

Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков зазначив:

Отримання сертифікату Primary Award підтверджує прозору, ефективну та орієнтовану на етичні норми систему закупівель аеропорту. Це важливий крок до майбутнього сталого розвитку Міжнародного аеропорту «Бориспіль» у контексті відновлення — сертифікат підтверджує, що система закупівель підприємства працює на високому рівні стандартів для всіх партнерів, державних та міжнародних фінансових установ, інвесторів.

Сертифікація основних процесів закупівель аеропорту на відповідність міжнародним стандартам, національному законодавству та етичним нормам успішно пройдена в рекордно короткі терміни з дотриманням всіх вимог багатоетапної та складної перевірки від фахівців Інституту та незалежних міжнародних експертів.

Успішне проходження сертифікації є підтвердженням того, що закупівельна діяльність в аеропорту "Бориспіль" організована відповідно до найвищих міжнародних стандартів з управління закупівлями та постачанням.

Нагадаємо, що генеральний директор ДП "Міжнародний аеропорт Бориспіль" Олексій Дубревський стверджує, що аеропорт відновить свою роботу тільки за умови повної відсутності воєнних загроз.

Читати "Моя Київщина" у Telegram