#

Агентство відновлення інформує про кількість відновлених мостів за час повномасштабної війни

31.05.2023 14:30
Агентство відновлення інформує про кількість відновлених мостів за час повномасштабної війни
Відбудований міст на Київщині

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України поінформувало про кількість відновлених мостів за час повномасштабної війни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту "Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України" у Facebook.

Під час війни пріоритетними є ті маршрути, через які проходять основні обсяги товарів цивільного та військового призначення.

У повідомленні йдеться:

Сотні знищених мостів через збройну агресію росії по всій країні. Значні інфраструктурні руйнування маємо в тих областях, які найбільше постраждали в ході бойових дій. На державних дорогах зруйновано 157 мостів.

Зазначається, що загалом з початку війни було зведено 85 тимчасових переправ. Це допомогло швидко відновити сполучення до постраждалих сіл та міст.

Протягом 2022 року було відновлено 41 міст, з яких 8 були повністю зруйновані війною, а решта - аварійні мости, що знаходяться на основних маршрутах та вкрай важливі для логістики в країні. У 2023 році Агентство вже успішно відбудувало та відкрило рух по 4 мостах у Житомирській, Київській та Чернігівській областях.

Наразі будівельні роботи проводяться на 25 об'єктах у Житомирській, Київській, Чернігівській, Харківській, Херсонській та Миколаївській областях.

Нагадаємо, що на Вишгородщині відкрили рух відбудованим мостом через річку Таль.



Читати "Моя Київщина" у Facebook