#

"Агоротітушка" Киришун передав засоби захисту білоцерківським медикам (ФОТО)

27.04.2020 05:23
"Агоротітушка" Киришун передав засоби захисту білоцерківським медикам (ФОТО)
Дмитро Кирушин

Стало відомо, що депутат Дмитро Киришун передав головному лікарю "Білоцерківської міської лікарні №3"  захисні костюми, маски, антисептики та дезинфікуючі засоби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олександра Дубінського у Facebook.

Таке сприяння медичним установам області Дмитро Кирушин  проводить  в рамках роботи Гуманітарного штабу по боротьбі з коронавірусом. Однак, слід зауважити, що зараз Киришун є депутатом Узинської ОТГ від "Аграрної партії", а в Білій Церкві його краще знають як "агротітушку" з позивним "Діма-Звєзда". У часи Революції Гідності Киришун був одним із організаторів поставок "тітушок" на Антимайдан, яких набирав з-поміж місцевих спортсменів. Його пов’язували з покійними нині білоцерківськими політиками-авторитетами Олександром Подольським та Андрієм Немною.

Відтак, співробітникам Державної установи "Білоцерківська виправна колонія №35" були передані захисні маски та антисептики. Військовий госпіталь Білої Церкви  забезпечили 40 експрес-тестами, масками й антисептиками. Швидка отримала спеціальні захисні костюми і респіратори.

Зауважимо, що в Білій Церкві днями з лікарні виписали додому п’ять пацієнтів, які вже одужали. Слід сказати, що роботи Штабу може долучитися кожен охочий. Всю необхідну інформацію можна отримати за номером: 067 764 23 64.

Читати "Моя Київщина" у Telegram