#

Аграрії на передовій: "Фастів Агро" допомагає десяткам працівників амуніцією

24.08.2023 10:00
Аграрії на передовій: "Фастів Агро" допомагає десяткам працівників амуніцією
Фото з мережі Інтернет

ТОВ "Фастів Агро" допомагає десяткам своїх працівників на передовій амуніцією

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на ТОВ "Фастів Агро".

Уже 46 працівників аграрної компанії "Фастів Агро" воює на фронті, число захисників невпинно росте:

24 лютого 2022 року показало всю рішучість і готовність українців захищати свою землю до останнього сантиметру – вже другий рік фахівці аграрної галузі ведуть невпинну боротьбу за незалежність України не тільки на мирних полях, але й на полі бою. Трактористи і агрономи, комбайнери та інженери, водії та фахівці з GPS-моніторингу – всі ті, чиї руки і вміння забезпечували потужний розвиток аграрного сектору нашої держави, сьогодні зі зброєю захищають її суверенітет.

Серед них є нагороджені почесними державними нагородами і ті, хто виконує найскладніші завдання у гарячих точках:

Їхня мужність – безцінна. Наша вдячність – безмежна.

Колектив і керівництво компанії "Фастів Агро" тримають зв'язок зі своїми колегами на передовій. Для ефективної комунікації з бійцями у компаніях заснували фонд "Наші Захисники", де оперативно обробляють звернення на збір коштів, пошук та закупівлю необхідної амуніції для бійців: тепловізорів, шоломів і бронежилетів, електрогенераторів та електричних станцій, тактичного одягу та взуття тощо.

Компанії "Фастів Агро" пишається своїми працівниками:

Пишаємося вами та дякуємо! Завдяки вашій сміливості ми продовжуємо працювати на рідній землі під синьо-жовтим стягом, виготовляти високоякісну українську продукцію і тримати надійний економічний тил.
Віримо, що злагоджена невпинна праця колективу "Фастів Агро" на полях Київщини є нашим внеском у перемогу. Знаємо, що коли цей день невдовзі настане, кожен з наших героїв повернеться до своєї справи: на щедро засіяні поля, за кермо комбайну чи у багатолюдний офіс.
Із вдячністю та глибокою повагою вітаємо з 32-ою річницею Незалежності! Єднаймося, покладаймося на успіх спільних дій, зміцнюємо нашу країну разом та сміливо рухаємось вперед, до Перемоги!

 Нагадаємо, що аграрії Київщини намолотили понад 1 млн тонн врожаю.

Читати "Моя Київщина" у Facebook