#

Агрофірма "Світанок" продовжує допомагати жителям Київщини, - Андрій Засуха

04.03.2022 21:01
Агрофірма "Світанок" продовжує допомагати жителям Київщини, - Андрій Засуха
Андрій Засуха

Одна з найбільших аграрних компаній Київщини "Світанок" від початку російсько-української війни підтримує Збройні Сили України, територіальну оборону та місцеве населення

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", Андрій Засуха щодня особисто виїжджає на територію громади для організації матеріально-технічного забезпечення блокпостів, а також для поставки продуктів жителям Фастівського, Білоцерківського та Обухівського районів.

До агрофірми "Світанок" звертаються представники влади столиці та великих міст, які зараз перебувають під бомбардуваннями та опинилися на межі гуманітарної катастрофи. Саме тому весь колектив підприємства працює над тим, аби надати допомогу населенню.

Налагоджено постачання молока в пологові будинки Києва, окупованому Маріуполю було направлено 40 тонн муки. Також муку отримала Чабанівська громада та навколишні села поблизу столиці. Підвозиться хліб до населених пунктів Фастівського, Білоцерківського та Обухівського районів.

Президент ФК "Колос", депутат Київської обласної ради Андрій Засуха прокоментував першочергові дії після початку російсько-української війни:

Ми готуємось до оборони нашої рідної землі та до захисту наших батьків та дітей. Я особисто в перший день дав команду керівникам та менеджерам агрофірми "Світанок" допомагати всім, хто потребує. І ми це робимо.

Голови громад масово звертаються за допомогою до агрофірми "Світанок" сім’ї Засух. Для потреб територіальної оборони було направлено 10 тонн пального, також забезпечуються навколишні громади у щоденному режимі. Закуплено тактичний одяг для бійців територіальної оборони Гребінківської громади.



Читати "Моя Київщина" у Facebook