#

Агропідприємство зі Згурівської ОТГ працює без дозволів

30.12.2021 12:40
Агропідприємство зі Згурівської ОТГ працює без дозволів
Фото з мережі інтернет

Головний державний інспектор ГУ Держпраці у Київській області провів позапланову перевірку в ТОВ "ВАН ХОФ ЮКРЕЙН ЛТД"  у селі Пасківщина, Згурівської ОТГ та виявив порушення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ГУ Держпраці.

Це вже друга перевірка підприємства, яке займається вирощуванням сільськогосподарської продукції. Під час планової перевірки на підприємстві було виявлено 44 порушення. Після позапланової перевірки з’ясувалося, що не усунено 11 порушень.

Серед них: відсутній дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки (навантажувально-розвантажувальні роботи), відсутній дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (ресивери, компресори, посудини, що працюють під тиском), відсутній дозвіл на виконання робіт в вибухонебезпечних зонах, відсутня декларація на виконання робіт на висоті, відсутня декларація на експлуатацію систем газопостачання природним газом у суб’єктів господарювання та інші.

Головне управління Держпраці у Київській області підготувало позов до суду на заборону.

Нагадаємо, що у червні цього року в одному з сіл Згурівської селищної територіальної громади між двома чоловіками виник конфлікт через межу земельної ділянки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram