#

Академічному ліцею Борисполя можуть присвоїти ім’я колишнього мера міста (ФОТО)

19.03.2021 16:38
Академічному ліцею Борисполя можуть присвоїти ім’я колишнього мера міста (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 18 березня, відбулося засідання топонімічної комісії при виконавчому комітеті Бориспільської міської ради, на розгляд якої було винесено питання присвоєння Бориспільському академічному ліцею імені Анатолія Федорчука

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Виконавчий комітет Бориспільської міської ради" у Facebook.

Пропозицію щодо присвоєння імені Анатолія Федорчука Бориспільському академічному ліцею вніс міський голова Володимир Борисенко, враховуючи пропозиції громадськості та особистий внесок Анатолія Соловйовича у розвиток міста Борисполя та будівництво Бориспільського академічного ліцею.

Після обговорення топонімічна комісія при виконавчому комітеті міської ради підтримала пропозицію щодо присвоєння імені Анатолія Федорчука академічному ліцею більшістю голосів та рекомендувала виконавчому комітету підготувати відповідний проєкт рішення та винести на розгляд міської ради після завершення громадського обговорення, яке буде тривати до 02 квітня 2021 року.

Анатолій Соловйович Федорчук тричі був міським головою Борисполя та виграв місцеві вибори 2020 року, але помер від коронавірусу 28 жовтня 2020 року.

Нагадаємо, що у "Борисполі" прикордонники викрили двох іноземців із підробленими документами.

May be an image of одна або кілька осіб, люди стоять, people sitting та у приміщенні

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: