#

Амбулаторія у Ржищівській ОТГ отримала від християнської церкви допомогу (ФОТО)

02.02.2022 15:15
Амбулаторія у Ржищівській ОТГ отримала від християнської церкви допомогу (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 2 лютого, у Ржищівській ОТГ Піївська амбулаторія отримала спонсорську допомогу від християнської церкви "Скіменс"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ржищівський міськвиконком" у Facebook.

Амбулаторії було передано меблі, а саме пеленальний столик, приліжкові тумбочки, ліжко з матрацом, стійки для крапельниць.

Директор Ржищівського центру ПМСД Яна Тихомирова зазначив, що така допомога якраз на часі, тому що нову амбулаторію треба забезпечити меблями та обладнанням. За умовами проєкту до переліку робіт амбулаторії в с. Піі входить будівництво приміщення, але без обладнання та меблів.

Християнська церква "Скіменс" вирішила підтримати галузь охорони здоров'я громади.

Під час передачі спонсорської допомоги представник християнської церкви "Скіменс" Юрій Смарунь подякував медикам за тяжку і дуже непросту роботу, а також зазначив, що це тільки початок співпраці.

Заступник директора Ржищівського центру ПМСД Любов Апостол зауважила:

Це обладнання вкрай необхідне для обслуговування пацієнтів Піївської амбулаторії, а тому ми щиро дякуємо за підтримку і сподіваємося на подальшу співпрацю.

Нагадаємо, що у Ржищівській ОТГ через поширення інфекційних захворювань серед дітей та працівників закладів освіти закриваються на карантин.


Читати "Моя Київщина" у Facebook