#

Американська компанія планує витратити 170 млн доларів на будівництво логістичного комплексу на Бучанщині

27.09.2021 19:25
Американська компанія планує витратити 170 млн доларів на будівництво логістичного комплексу на Бучанщині
Фото з мережі Інтернет

Американська компанія "Amstar" планує проінвестувати в Київщину 170 млн доларів, ці кошти вони спрямують у будівництво нового логістичного комплексу у селі Гурівщина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін зазначив, що залучення інвестицій є пріоритетом у роботі команди з двох ключових причин. По-перше, це потужна передумова для розвитку області. По-друге, це створення нових робочих місць для наших людей.

Саме тому спільно з Агенцією регіонального розвитку Київської області працюємо над тим, щоб налагодити якісну комунікацію з інвесторами. Один із прикладів – це компанія  "Amstar". Вони вже почали будувати на території Дмитрівської громади логістичний комплекс, – акцентував Василь Володін.

Загалом інвестор планує на 55 га землі побудувати приміщення загальною площею 340 тис. кв. м.

Після завершення проєкту близько 2 тисяч жителів регіону зможуть працевлаштуватись.

Нагадаємо, що у Мотовилівці Фастівського району завершили будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги.

Довідково:

Інвестиційна компанія Amstar заснована в 1987 році зі штаб-квартирою в Денвері, штат Колорадо, США. Компанія купує і будує офісні, житлові, торгові, готельні та промислові об'єкти нерухомості на світових ринках і окремих ринках США. За станом на 30 червня 2014 сукупна вартість портфеля проектів під керівництвом Amstar склала понад 2,6 млрд. Дол. США, сама ж компанія створила, придбала і продала більше 6 тис. Житлових об'єктів в рамках реалізації 32 проектів. Свої величезні ресурси і солідний міжнародний досвід Amstar використовує для забезпечення високої якості власних готових і знаходяться на етапі реалізації проєктів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram