#

Американський меценат Говард Баффет відвідав Ірпінь та Бучу (ФОТО)

17.04.2023 19:40
Американський меценат Говард Баффет відвідав Ірпінь та Бучу (ФОТО)
Фото з місця події

Благодійник Говард Баффет відвідав Київську область, де ознайомився із роботою поліції в Ірпені та Бучі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Під час свого візиту Говард Баффет разом із працівниками Кінологічного центру відвідав зруйновану інфраструктуру Ірпеня. Іноземні представники побачили цивільні будівлі, куди потрапили перші снаряди окупантів, зруйнований дитячий садок у житловому комплексі "Ірпінські Липки" та Будинок культури. 

Гості дізналися про роботу поліції Київщини під час відпрацювань та деокупації міста, а також про використання собак малінуа та нових автомобілів, подарованих благодійником.

Окрім того, делегація відвідала вулицю Вокзальну у Бучі, де були зруйновані будівлі під час бойових дій. Фундація Howard G. Buffett Foundation долучена до реконструкції цієї вулиці, на якій під час запеклої боротьби Збройні сили України знищили військову колону російської техніки.

Також делегація ознайомилася з початком будівництва фабрики-кухні, яка призначена для забезпечення якісною свіжою їжею навчальні заклади Бучі. Цей проєкт був презентований першою леді України Оленою Зеленською восени минулого року.

Нагадаємо, що Олена Зеленська та меценат Говард Баффет відкрили будівництво першої в Україні фабрики-кухні у Бучі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram