#

Апарат КТ, який отримала лікарня в Миронівці, поки не може працювати (ФОТО)

30.03.2021 20:05
Апарат КТ, який отримала лікарня в Миронівці, поки не може працювати (ФОТО)
Фото з місця події

На сторінці Миронівської міськради в соцмережі з’явилася інформація про те, що апарат комп’ютерної томографії, який з’явився в міській лікарні, поки не може працювати через відсутність дозволів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Миронівська міська рада" у Facebook.

Обладнання вже знаходиться на території Миронівської лікарні, але його запуск і функціонування регламентується нормами Державної інспекції ядерного регулювання України. Лише після її висновків цей апарат зможе працювати.

На сторінці міськради пишуть, що придбання апарату – це ще пів справи. У найкоротші терміни потрібно підготувати відділення комп’ютерної томографії в складі відділення невідкладної допомоги – провести ремонти та забезпечити оснащення відділення згідно всіх норм та стандартів. На це було виділено 1,8 млн грн із міського та районного бюджету. Додатково на підведення електрокомунікацій витрачено 276 тисяч гривень із "ковідного" фонду лікарні.

Не менш важливим є те, що при ремонті майбутнього відділення КТ було допущено багато помилок. Ці питання потрібно вирішувати вже зараз. Миронівська міська рада разом із керівництвом лікарні робить усе можливе, аби в найкоротші терміни усунути ці недоліки.

Нагадаємо, що 26 березня в Миронівському економічному ліцеї №3 почав свою роботу освітньо-комунікативний простір SMART HUB.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: