#

Автосервіс "С.П. СЕРВІС" у Білій Церкві зіпсував клієнту авто (ФОТО)

22.08.2022 13:05
Автосервіс "С.П. СЕРВІС" у Білій Церкві зіпсував клієнту авто (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Біла Церква водій приїхав до СТО "С.П. СЕРВІС", щоб відремонтувати свою автівку, але, на жаль, вона там згоріла

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Олексія Швеця у Facebook.

У дописі чоловік розповідає, що він звернувся до СТО "С.П. СЕРВІС", що знаходиться у приміщенні Білоцерківського технічного коледжу Товариства сприяння обороні України (ДОСАФ на вул. Матросова, 50).

Однак далі він наголосив, що даний автосервіс жахливий. За його словами, там працюють низькокваліфіковані працівники, а саме СТО не має дозвільної документації на діяльність, відмовляється видавати будь-які акти про прийом ТЗ, а також там недотримуються правил пожежної безпеки.

Автор зауважує:

Один з перелічених факторів, або їх сукупність призвели до того, що автомобіль моєї родини був спалений "фахівцями" цього сервісу разом із самим сервісом та кількома іншими автомобілями.  Авто було передано на ремонт 10.06.22 , попередньо домовившись за офіційним номером СТО по телефону +380687229922 із Барсук Петром Васильовичем, який назвався директором цієї СТО (працівник СТО цього не заперечували), але напевно він і тут вирішив зекономити на податках, не працевлаштувавши себе офіційно, оскільки оформив все на свою дружину. Пан Барсук відмовляєтся вести розмову про будь-яке відшкодування, бо директор виявляється вже не він, а його дружина. Та й узагалі - мій автомобіль у нього на ремонті ніколи не перебував.

На кінець чоловік закликає не користуватися даним СТО, адже воно неймовірно жахливе.

Нагадаємо, що у суботу 20 серпня у місті Біла Церква на вулиці Таращанській поліцейські зупинили авто Ford.



Читати "Моя Київщина" у Facebook