#

"Автоспецпром" звинувачує нардепа Бондарєва в поширенні фейків про компанію за гроші

22.04.2021 16:47
"Автоспецпром" звинувачує нардепа Бондарєва в поширенні фейків про компанію за гроші
Фото з мережі інтернет

"Автоспецпром" звернеться до НАБУ та НАЗК щодо ймовірного отримання народним депутатом Бондарєвим неправомірної вигоди за розповсюдження фейків про підприємство

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу підприємства "Автоспецпром"

Костянтин Бондарєв є народним депутатом від ВО "Батьківщина" та головою Київської обласної організації, а підприємство "Автоспецпром" – провідним українським виробником медичного спецтранспорту.

Підприємство заявило, що депутат викладає на бланку Верховної Ради якісь нісенітниці або відверту брехню про будь-кого. А потім публічно повідомляє про звернення до правоохоронних органів для перевірки викладеного. Після цього у ЗМІ починає з'являтися зазначена у запиті інформація, ніби це – доведений факт.

За словами пресслужби підприємства, характерною особливістю цієї брудної технології є те, що журналісти всупереч законодавству та Кодексу журналістської етики, не звертаються до другої сторони за коментарем.

"Автоспецпром" вважає, що народний депутат Костянтин Бондарєв свідомо взяв участь у кампанії з дискредитації провідного українського виробника медичного спецтранспорту. І, ймовірно, отримав за це неправомірну вигоду. А тому найближчим часом колектив звернеться до НАБУ та НАЗК із заявою про перевірку викладених фактів.

Зі свого боку ТОВ "Автоспецпром" готове до будь-яких перевірок з боку правоохоронних органів, адже діяльність підприємства є відкритою.

Нагадаємо, що 22 квітня на сесії Фастівської міської ради присягу склали депутати Юрій Балашев (ВО "Батьківщина"), Віталій Зубок ("Слуга народу), Володимир Коптюх ("Опозиційна платформа – За життя").

Читати "Моя Київщина" у Facebook