#

Азербайджанська діаспора в Україні допоможе відбудовувати Ірпінь (ФОТО)

30.06.2022 15:10
Азербайджанська діаспора в Україні допоможе відбудовувати Ірпінь (ФОТО)
Фото з місця події

Голова Об’єднаної діаспори азербайджанців України (ОДАУ) Хікмет Джавадов відвідав звільнений від окупантів Ірпінь

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на інформаційний портал Азербайджану "Media.az".

Хікмет Джавадов зустрівся з ірпінським міським головою Олександром Маркушином та обговорив із ним участь азербайджанської діаспори у відновленні міста.

Голова азербайджанської діаспори відзначив:

На сьогоднішній день місто зруйноване на 70%. Таку ціну заплатив Ірпінь за те, що стримав наступ ворога на Київ – столицю України. Місто перетворилося на руїни. Сьогодні дуже боляче бачити цю сумну панораму, оскільки до війни я неодноразово бував в Ірпені, і це було найкраще українське місто з європейським розвитком інфраструктури.

Далі Хікмет Джавадов сказав:

Вкотре хочу подякувати компанії "SOCAR Ukraine", яка взялася за відновлення школи №12 імені Заріфи Алієвої, а також проведе реконструкцію однойменного парку. Зі свого боку я проявив ініціативу щодо пошуку фінансування для реконструкції дитячого садка "Бджілка". Буду вдячний усім друзям та компаніям, які допоможуть мені в цій благородній справі.

Також лідер азербайджанської діаспори зустрівся з начальником поліції Ірпеня Олексієм Малоголовим, який передав подяку почесному голові ОДАУ Огтаю Ефендієву за участь у ремонті будівлі поліцейського відділку.

Нагадаємо, що до Ірпеня приїхав президент Індонезії Джоко Відодо.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: