#

Bentley та 30 квартир у передмісті Києва: що задекларував "Слуга народу" Олег Тарасов (ФОТО)

04.03.2024 10:02
Bentley та 30 квартир у передмісті Києва: що задекларував "Слуга народу" Олег Тарасов (ФОТО)
Олег Тарасов

"Слуга народу" Олег Тарасов задекларував за 2022 рік елітні штани, Bentley і 8,6 мільйона, що дісталися йому в подарунок від батька, якого шукає СБУ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Bihus.info".

Його батько Сергій Тарасов – бізнесмен з Кіровоградщини, власник агрохолдингу "I&U GROUP", раніше відомого як "Агроспецсервіс", що займається вирощуванням і продажем зернових та олійних культур.

З січня 2024 року Тарасов-старший перебуває у розшуку, ймовірно, через справу про рейдерські схеми з держземлями Кіровоградської області, в якій якраз і фігурує холдинг бізнесмена.

За даними на сайті МВС, Сергія Тарасова розшукує СБУ.

Крім того, його син Олег Тарасов вказав у декларації за 2022 рік 489,3 тис. грн зарплати народного депутата, майже стільки ж (478,8 тис. грн) він отримав з державного бюджету на відшкодування витрат, пов'язаних із виконанням повноважень.

Нардепу Тарасову також належить низка земельних ділянок у Кіровоградській області та у Києві, 30 недобудованих квартир в Ірпені, на його дружину оформлена квартира площею майже 300 кв. м у столиці.

Крім того, Тарасов задекларував автомобілі Range Rover 2018 року випуску та елітний Bentley Continental 2010 року, а також брюки, костюми, взуття та сорочки вартістю 454,4 тис. грн.

Олег Тарасов був обраний до Верховної Ради за списком партії "Слуга народу", обіймає посаду голови підкомітету Комітету з питань аграрної та земельної політики з питань удосконалення структури державного управління в сфері агропромислового комплексу.

Нагадаємо, що член депутатської групи "За майбутнє" Віктор М’ялик задекларував понад 300 об'єктів нерухомості у Київській області.

СБУ оголосила у розшук батька нардепа Тарасова

Читати "Моя Київщина" у Facebook