#

Без постійної премії: "Моя Київщина" дізналася зарплату міського голови Богуслава та його заступників (ФОТО)

08.09.2022 17:55
Без постійної премії: "Моя Київщина" дізналася зарплату міського голови Богуслава та його заступників (ФОТО)
Віталій Хоменко

"Моя Київщина" отримала відповідь від Богуславської міської ради щодо запиту про заробітну плату міського голови, його заступників, а також секретаря

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Очільник громади Віталій Хоменко з початку війни отримував заробітну плату на рівні 26-27 тис грн. Лише у липні йому прийшло вдвічі більше – 68 тис грн, адже чоловіку нарахували кошти на оздоровлення. Варто зауважити, що з березня Хоменко перестав отримувати постійну премію, яка до цього у нього була понад 5 тис грн. Якщо порівнювати з аналогічним періодом у 2021 році, то його зарплата була фактичною такою самою.

Секретар ради Владислав Шпак також із березня перестав отримувати постійну премію, а його зарплата у перші місяці складала 16 тис грн. У червні та липня він мав 31 тис грн та 24 тис грн, адже йому в ті місяці нарахували відпускні та кошти на оздоровлення.

Торік секретар ради з березня по червень отримував 23 тис грн щомісяця, а у липня мав 56 тис грн, адже саме у той місяць йому також нарахували відпускні та кошти на оздоровлення.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Гогуля у цьому році став отримувати меншу зарплату. У березні та квітні він мав 17 тис грн, у травні прийшло 28 тис грн, а в наступні два місяці літа йому нарахували 10 та 18 тис грн. У 2021 році чоловік за аналогічний період отримував 23 тис грн.

Також  залишився без постійної премії перший заступник міського голови Олександр Салата. Він у 2022 році з березня отримував переважно 20 тис грн, а у липні йому прийшло 43 тис грн. Таке зростання пов’язане з нарахуваннями відпускних та коштів на оздоровлення. Минулого року чоловік за аналогічний період мав стабільно від 24 до 26 тис грн.

Нагадаємо, що нещодавно у Богуславській центральній лікарні відкрили відділення амбулаторного гемодіалізу.


Читати "Моя Київщина" у Telegram