#

Без світла і води: мешканці скандального житлового комплексу в Ірпені перекрили вулиці через свавілля забудовника (ФОТО)

26.04.2018 07:54
Без світла і води: мешканці скандального житлового комплексу в Ірпені перекрили вулиці через свавілля забудовника (ФОТО)

В Ірпені продовжує набирати обертів старий скандал навколо місцевих новобудов

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "44ua".

Проблема триває близько півтора року, але тепер ситуація погіршилася: звернення місцевих жителів ігнорується офісом забудовника набагато довше можливих термінів.

У березні 2018 року місцеві жителі звернулися до забудовника з вимогою виконання зобов'язань перед покупцями нерухомості. Зокрема, компанія відзначилася такими справами:

-        не підключені будинки до ліній "Київенерго";

-        не підключені дві будівлі до газового трубопроводу;

-        в шести будинках не прпацюють ліфти;

-        не забезпечено освітлення території та багато іншого.

Через повне ігнорування забудовниками проблем, місцеві жителі вийшли на вулиці міста. Аналогічно як мітингуючі у Вишневому, вони перекривали рух транспорту, вимагаючи зустрічі з мером Ірпеня Володимиром Карплюком.

 

"В Ірпені "весело": з цього боку міста є лише дві справді заасфальтовані центральні вулиці. Одну перерили, бо забудовникам треба нові труби, іншу – перекрили ті, хто вже заселився два роки тому в новобудови і тепер сидить 2,5 доби без електрики",- пише нейбайдужа жителька Ірпеня на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що 28 березня ПрАТ “Київобленерго” відключило постачання електроенергії ЖК “Річ Таун”. Як причину підприємство називало несплату за її використання. В оголошеннях, які розвісили, зазначалося, що загальна заборгованість споживачів за електроенергію станом на 20 березня сягає 378510,38 грн, а компенсовано співвласникам лише 56500 грн. Тому підприємство запропонувало негайно погасити заборгованість, інакше від мережі будуть відключені усі будинки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: