#

Бійці Нацгвардії Київщини тепер мають базові снайперські навички (ФОТО, ВІДЕО)

02.03.2021 10:20
Бійці Нацгвардії Київщини тепер мають базові снайперські навички (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Стало відомо, що бійці Національної гвардії Київщини пройшли базовий курс підготовки снайперів у Навчально-бойовому центрі підготовки до спеціальних дій та отримали відповідні дипломи та сертифікати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу МВС.

У пресслужбі зазначають, що на курсах гвардійці не лише мали змогу удосконалити практичні навички щодо ведення вогню по різноманітних цілях,  а й отримали корисні теоретичні знання із снайпінгу, тактичної, інженерної та психологічної підготовки.

Розповідають, що тренувалися бійці на напівавтоматичній снайперській гвинтівці українського виробництва UAR-10.

Ми дали вам основну базу знань для здійснення стрільби на далекі відстані та навчили попадати в ціль. Але, щоб стати справжнім снайпером вам необхідно розвивати та удосконалювати свої навички. Не кожен із вас сьогодні отримує диплом. Навчання було жорстким, адже ми готуємо вас до виконання службових завдань в бойових умовах, – зазначив начальник Навчального-бойового центру підготовки до спеціальних дій Міжнародного центру полковник Костянтин Корніцкий.

Він додав, що до проведення спецкурсу були також задіяні інструктори зі снайпінгу з інших підрозділів спецпризначення Нацгвардії. У ході навчань інструктори обмінювались досвідом та виробили одноманітність у підходах щодо підготовки спецпризначенців.

Нагадаємо, що 1 березня начальник ГУ ДФС у Київській області Сергій Копіца урочисто привітав працівників податкової міліції, які повернулись із району проведення операцій Об’єднаних сил на сході України.



Читати "Моя Київщина" у Facebook