#

"Білий Барс" розібрався з "Крижаними вовками"

28.11.2020 19:50
"Білий Барс" розібрався з "Крижаними вовками"
Фото з місця події

Нещодавно в рамках одинадцятого туру регулярного чемпіонату Української хокейної ліги Паріматч свій матч зіграли "Білий Барс" і "Крижані Вовки"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Матч команди розпочали абсолютно на рівних, відразу обваливши на ворота супротивника шквал кидків і атак. Але в першій половині періоду переможцями все ж вийшли голкіпери. Однак, незважаючи на високий пресинг від киян, забили першими господарі майданчику - рахунок в поєдинку на 10-й хвилині відкрив юний Мороз. Саме з таким рахунком команди і пішли на першу перерву.

При всіх спробах "Вовків" відігратися, вони пропустили знову - перевагу "барсів" подвоїв Бородай з передачі Благого. Однак, як і в першому періоді, в другому глядачі більше не побачили закинутих шайб і команди знову пішли на перерву за перевагою білоцерківців.

У заключній двадцятихвилинці команда Каштанова кинула всі сили в атаку, намагаючись відіграти пропущені шайби і перевести гру в овертайм, але в підсумку пропустили ще раз - Ружніков закинув третю шайбу своєї команди в цьому матчі. Відіграватися "Вовки" почали тільки під завісу матчу, коли спочатку Сурін в подвійній більшості відзначився у воротах Кучера і позбавив його права на "сухар", а через секунди Моксунен скоротив рахунок до мінімального.

Однак, в результаті киянам банально не вистачило часу закинути ще раз і фінальна сирена зафіксувала мінімальну перемогу "Білого Барса".

Також нагадаємо, що нещодавно в центральному матчі 38-го туру Української хокейної ліги "Донбас" переміг на виїзді "Білий Барс" (Біла Церква) 4:2.

Читати "Моя Київщина" у Facebook