#

Білоцерківчанку, яка викинула з вікна свою новонароджену дитину, засуджено до 3 років

03.07.2020 16:03
Білоцерківчанку, яка викинула з вікна свою новонароджену дитину, засуджено до 3 років
Фото з мережі Інтернет

Суд виніс вирок 21-річній жительці Білої Церкви, яка кілька місяців тому викинула свою новонароджену донечку через вікно квартири, розташованої на сьомому поверсі 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області. 

За публічного обвинувачення Білоцерківської місцевої прокуратури судом винесено вирок 21-річній жительці міста Біла Церква за умисне вбивство своєї новонародженої дитини (ст. 117 КК України). Вироком Білоцерківського міськрайонного суду її визнано винною в інкримінованому кримінальному правопорушенні та засуджено до 3 років позбавлення волі.

В ході судового розгляду встановлено, що у жовтні 2019 року дівчина, нікому не повідомивши, про те, що в неї сталися пологи, перебуваючи за місцем свого проживання, народила дитину. Одразу після пологів, породілля винесла свою новонароджену дитину на балкон та викинула через вікно квартири, розташованої на сьомому поверсі житлового будинку. Внаслідок отриманих від падіння травм, новонароджена дівчинка загинула на місці.

Попри заперечення обвинуваченої до причетності вчинення інкримінованого кримінального правопорушення, її вина повністю підтверджена зібраними доказами, а невизнавальні показання розцінені судом як намагання ухилитися від кримінальної відповідальності за скоєне.

Нагадаємо, що 2 липня в місті Біла Церква близько опівночі зникла 6-річна дівчинка. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram