#

Білоцерківець організував виробництво амфетаміну в підпільній лабораторії (ФОТО)

01.02.2023 15:30
Білоцерківець організував виробництво амфетаміну в підпільній лабораторії (ФОТО)
Фото з місця подій

Наприкінці липня минулого року оперативники Білоцерківського управління поліції виявили нарколабораторію і перекрили канал постачання важких наркотиків до Київської області та столиці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що виробництво амфетаміну організував 34-річний житель Білоцерківщини. Під час низки обшуків на території приватного домоволодіння поліцейські вилучили прекурсори фенілнітропропен в особливо великих розмірах, обладнання для виготовлення психотропних речовин та психотропну речовину амфетамін в особливо великих розмірах, яку фігурант виготовив з фенілнітропропену з метою збуту.

У підпільній лабораторії правоохоронці вилучили також обладнання, скляні та пластикові ємності, фольгу, ваги та все необхідне для синтезу, подальшого пакування та збуту психотропів. 

Слідчі, за кожним із злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів та інших злочинів проти здоров'я населення, за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, скерували матеріали кримінального провадження до суду [ч.3 ст.313, ч.3 ст.307, ч.2 ст.317, ч.3 ст.311, ККУ]. Фігуранту загрожує до 12 років ув’язнення.

Нагадаємо, що 29 січня на 63 кілометрі автодороги Київ-Одеса трапилася ДТП.




Читати "Моя Київщина" у Facebook