#

Білоцерківець побореться за звання кращого кухаря країни

21.01.2022 14:25
Білоцерківець побореться за звання кращого кухаря країни
Учасник шоу Серафім Дерега

Житель Білої Церкви Серафім Дерега візьме участь у відомому кулінарному шоу "МастерШеф. Битва сезонів"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на СТБ.

Цього разу на головній кухні країни зійдуться кулінари минулих сезонів, щоб з'ясувати, хто з них гідний звання найкращого кухаря. Прем'єра кулінарного шоу "МастерШеф. Битва сезонів" відбудеться вже цієї суботи, 22 січня. Глядачі зможуть спостерігати за епічною боротьбою найяскравіших учасників проєкту, які приїхали із різних куточків України. Загалом участь у шоу візьмуть 20 кухарів.

Серед кухарів-учасників 23-річний білоцерківець Серафім Дерега, який вже був учасником шоу "МастерШеф"-11. Відомо, що його тато – священник у православній церкві. Проте сам Серафим не захотів іти стопами батька, а вибрав кухню. Тато спочатку не прийняв його вибір, але потім змирився.

Сіма зрозумів, що кухня – це його пристрасть, і вирішив зосередитись на пізнанні кулінарного мистецтва. Працює з десертами та м’ясом однаково добре. У вільний час експериментує із зачісками, татуюванням та пірсингом.

Нагадаємо, що 18 січня до Білої Церкві завітав міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет, щоб ознайомитися з роботою закладів освіти.

Читати "Моя Київщина" у Telegram