#

Білоцерківець залишив на вершині Евересту гаманець з криптовалютою

18.05.2018 10:29
Білоцерківець залишив на вершині Евересту гаманець з криптовалютою

На Даху світу керівник клубу туристів "Кулуар", лідер експедиції і кріптоентузіаст залишив гаманець Ledger з ASKT токенами на суму 50 000 доларів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "04563".

"Ще одна маленька новина. На вершині Евересту Тарас залишив гаманець Ledger з ASKT токенами на суму 50 000 доларів. Хто хоче - може знайти. Точно такий же гаманець, з ще однією сумою 50 000 доларів буде розіграно після повернення Тараса" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що під час спуску з вершини гори, у Тараса Позднього та львів'янина Романа Городечного погіршився стан здоров'я. Альпіністи відбилися від групи. Життя чоловіків опинилося під загрозою, при цьому страхова компанія "ERV" відмовилася оплатити вертоліт. Зрештою білоцерківця та його колегу врятували з Евересту, транспортувавши в місто Луклу.

"Сьогодні о 6 ранку за нами в Л2 прилетів вертоліт. Потім годин 6 очікування в Лукла і ми Катманду. Тут нас зустріла машина швидкої допомоги, а в лікарні заодно з 10 представниками Севенн саміт ще й консул України в Непалі, заодно і його син - консул Литви, а по телефону дзвонив консул Індії. Загалом, від браку уваги не були обділені. А тепер про важливе: На правій руці обморожено 5 пальців, до пухирів, не критично. На правій нозі два пальця. Зір повертається, очі не болять, але бачу ще розпливчасто.Загалом, пригода знатна. Переживати не варто, все швидко загоїться" - написав Тарас.

Як повідомив білоцерківець, під час експедиції він схуднув на 10 кг.

Читати "Моя Київщина" у Telegram