#

Білоцерківська громада стала учасником пілотного проєкту

02.11.2023 17:30
Білоцерківська громада стала учасником пілотного проєкту
Фото з місця події

Білоцерківську громаду попередньо відібрали для участі у пілотному проєкті щодо оцінки потреб та планування відновлення на місцевому рівні, що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу Білоцерківської міської територіальної громади.

Ініціатива проходить за підтримки ПРООН та фінансування Уряду Японії у межах проєкту "Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною". Форум з планування відновлення на місцевому рівні, який відбувся 1 листопада в Києві, об’єднав учасників цього проєкту. Білоцерківську громаду на форумі представляв заступник міського голови Василь Морський. 

У попередньому відборі для участі у проєкті взяли участь сто територіальних громад, з яких залишилося десять. Тож Білоцерківська міська територіальна громада серед десяти громад із восьми областей України отримає комплексну підтримку для проведення оцінки потреб та планування відновлення й розвитку. 

Нагадаємо, що під час наукових досліджень археологи виявили золотий скарб часів Гетьманщини у Білій Церкві.

Читати "Моя Київщина" у Telegram