#

Білоцерківська конюшня "Каретний двір Браницьких" потребує допомоги (ВІДЕО)

05.07.2022 11:00
Білоцерківська конюшня "Каретний двір Браницьких" потребує допомоги (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Білоцерківська конюшня "Каретний двір Браницьких", що розташована у парку "Олександрія" із початком воєнних дій опинилася у скрутному становищі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Наразі конюшня має не аби які труднощі із кормами для своїх підопічних, а це 8 благородних коней.  У мирний час вони спеціалізувалися на каретних екскурсіях та верхових прогулянках, а також неодноразово привозили медалі зі змагань. Окрім усього ця вісімка скакунів вже давно  стала справжніми зірками, адже знялася у багатьох історичних кінострічках.

Наразі коні активно використовуються у програмі з іпотерапії, зокрема для дітей, які постраждали від війни. Втім, через брак коштів, власники "Каретого двору" змушені залучатися підтримкою  волонтерів, аби прогодувати тварин, але їх можливості не безмежні.

Тож, якщо  у небайдужих до долі цих тварин є можливість допомогти, зробити це можна переказавши кошти за реквізитами, або ж особисто завітавши до "Каретного двору".

Реквізити для переказу коштів: Приватбанк – 5168 7554 5813 1840. Також можна телефонувати за номером: 067 709 70 97 – Наталія Ямкова.

Нагадаємо, що борчиня з Білої Церкви здобула "золото" на чемпіонаті Європи.


Читати "Моя Київщина" у Telegram