#

Білоцерківська лікарня попри скандал витратить майже 2 млн грн на рекламу

23.06.2022 15:35
Білоцерківська лікарня попри скандал витратить майже 2 млн грн на рекламу
Білоцерківська дитяча обласна лікарня

Білоцерківська дитяча обласна лікарня провела тендер на рекламу у майже 2 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Інни Гури у Facebook.

Нагадаємо, що у лютому 2022 року перед початком війни, Білоцерківська дитяча обласна лікарня вирішила скасувати тендер на рекламу. Тоді жителька міста Інна Гура зв’язалися з редакцією новин ТСН, й після розголосу керівництво закладу скасувало тендер.

Нині ж Інна Гура дізналася, що тендер таки провели із реклами на радію. Жінка написала:

На жаль нечиста на руку пані Наталії Бігарі  не зупинилась із своїми "багатогранними механізмами" і все таки провела тендер... Переможцем звісно став ТОВ "РА "БЛІЦ" (тут ніхто ж не здивувався, правда???) Укладений договір 20 червня і вже навіть транслюється реклама на радіо, як я власне про це і дізналась.

Пані Інна обурюється, що у той час, як через російську агресію в Україні повністю зруйновано 115 закладів охорони здоров'я, мільйони українців залишилися на межі виживання, а волонтери та весь народ допомагає армії, керівництво Білоцерківської лікарні вирішило витратити кошти на рекламу. Авторка пише:

Поки ми всі з вами допомагаєм як можем своїй країні отримати перемогу, відчайдушно збираєм гроші на шоломи, броніки, тепловізори, і навіть на байрактари - наші з вами "рішали" вирішили провертати свої темні справи втіхую, поки вся країна зайнята важливими справами...
Читати "Моя Київщина" у Facebook