#

Білоцерківська співачка презентувала кліп на пісню для Дитячого Євробачення (ВІДЕО)

19.11.2021 21:00
Білоцерківська співачка презентувала кліп на пісню для Дитячого Євробачення (ВІДЕО)
Олена Усенко

У середу, 17 листопада, співачка із Білої Церкви Олена Усенко, яка буде представляти Україну на Дитячому Євробаченні-2021, презентувала кліп на конкурсну пісню

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на YouTube-канал "Суспільне Культура"

Дитяче Євробачення-2021 відбудеться у Парижі 19 грудня. Телеведучі Анна Тульєва та Віктор Дяченко обговорили із переможницею Нацвідбору на Дитяче Євробачення 2021 14-річною Оленою Усенко, кліп на її пісню "Важіль" та підготовку до участі у конкурсі.

Олена Усенко розповіла:

Ця ідея жила у мені завжди. Її надала я, а команда Суспільного мене підтримала. І я їм дуже вдячна, ми створили це все разом.

Режисер кліпу Дмитро Авдеєв розказав, що ідея кліпу з’явилася завдяки Олені Усенко, бо кліп представляє її згадки про дитинство. Він зазначив, що був знайдений прообраз юної співачки – це маленька дівчинка Злата, яка боялася щось зробити у дитинстві та хотіла піти зі сцени. Режисер пояснив:

Тобто у нас дві реальності - це не просто майбутнє і сучасність. Це просто така реальність, яку вона вигадала, щоб себе підтримати.

Зазначимо, що на Євробаченні конкурсанти мають виконувати пісню, яка відповідає декільком вимогам. Зокрема, текст і музика мають бути оригінальними, тривалість пісні не має перевищувати три хвилини, слова пісні мають бути написані та виконані переважно українською мовою.

Нагадаємо, що із 22 листопада білоцерківські школи, у яких 100% вакцинованого персоналу, матимуть змогу продовжити навчання в очній формі для учнів 5-11 класів.


Читати "Моя Київщина" у Facebook