#

Білоцерківські патрульні продовжують боротися з місцевими наркоманами (ФОТО)

06.08.2021 13:19
Білоцерківські патрульні продовжують боротися з місцевими наркоманами (ФОТО)
Фото з місця події

Протягом двох днів у Білій Церкві поліцейські взводу ТОР виявили трьох осіб з наркотичними речовинами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

4 серпня близько 19-ї години екіпаж поліції помітив підозрілу особу, яка при появі патрульного авто почала підозріло себе поводити та неабияк нервувати. Інспектори зупинилися, щоб з'ясувати, у чому справа.

Під час поверхневої перевірки у 60-річного чоловіка було виявлено подрібнену речовину сіро-зеленого кольору, зі слів чоловіка – канабіс.

Другий випадок стався в цей же день на вулиці Фастівська. Під час спілкування з поліцейськими 26-річний громадянин повідомив, що має при собі заборонену речовину, а саме амфітамін для власного вживання.

Третій інцидент мав місце 5 серпня близько 1-ї години ночі вже на вулиці Шевченка. У громадянина поліцейські виявили два згортки фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору.

У результаті усіх подій на місця викликали слідчих.

Нагадаємо, що 4 серпня у Білій Церкві відбувся онлайн брифінг із керівниками медичних закладів міста щодо кампанії по вакцинації у Білоцерківській міській територіальній громаді.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: