#

Білоцерківські патрульні спіймали п’яного підлітка на скутері

26.04.2021 12:23
Білоцерківські патрульні спіймали п’яного підлітка на скутері
Фото з мережі Інтернет

Правоохоронці Білої Церкви патрулювали Сквирське шосе та помітили мопед Honda Dio, водій якого рухався без захисного мотошолома

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Faсebook, також водій їхав без державного номерного знаку.

Патрульні зупинили водія та під час спілкування помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Припущення патрульних підтвердив результат огляду на стан сп'яніння за допомогою газоаналізатору "Драгер", який склав 0,78 проміле алкоголю.

Порушником виявився 16-річний громадянин, на якого, охоронці порядку склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП, а також протокол за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Також зауважується, що за останні три дні білоцерківські патрульні виявили 14 нетверезих керманичів. На усіх порушників були складені відповідні адміністративні матеріали.

Нагадаємо, що майже два тижні тому, 16 квітня,  Віктор Гарбар покинув військову частину в місті Біла Церква та зник безвісти.

Читати "Моя Київщина" у Telegram