#

Білоцерківські патрульні виявили браконьєрські сітки в річці Рось

08.07.2020 19:07
Білоцерківські патрульні виявили браконьєрські сітки в річці Рось
Фото з місця події

Сьогодні, 8 липня, поліцейські їхали вздовж Набережної в центрі міста та помітили заборонені знаряддя для ловлі риби, що перебували у воді 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook. 

Патрульні повідомили про подію у чергову службу. Після чого на місце події прибув громадський інспектор Державного агентства рибного господарства та вилучив сітки із річки.

Громадяни, нагадуємо, що використання заборонених знарядь лову є грубим порушенням правил рибальства (ч. 4 ст. 85 КУпАП) та передбачає штраф до 680 гривень, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника та незаконно добутих водних біоресурсів.

Порушення правил рибальства карається як накладенням штрафів, так і притягненням до кримінальної відповідальності. Ми закликаємо громадян суворо дотримуватись встановлених норм законодавства.

Поліцейські й надалі разом із працівниками Державного агентства рибного господарства безперервно здійснюватимуть контроль за водними об'єктами Білоцерківщини та виявлятимуть правопорушників.

Нагадаємо, що 8 липня померла 60–річна жителька міста Біла Церква, яка хворіла на COVID–19. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram