#

Білоцерківські патрульні виявили чоловіка, якого розшукували за вчинення злочину

03.02.2022 15:00
Білоцерківські патрульні виявили чоловіка, якого розшукували за вчинення злочину
Фото з місця події

Учора, 2 лютого, у місті Біла Церква в під'їзді багатоповерхівки на вулиці Леваневського працівники поліції затримали чоловіка, якого розшукували за вчинення злочину

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook, під час відпрацювання виклику до поліцейських звернулась громадянка та повідомила, що в під'їзді багатоповерхівки на вулиці Леваневського лежить невідома особа. Охоронці порядку відпрацювали виклик після чого вирушили за вказаною адресою, аби надати допомогу невідомому.

У під'їзді будинку, дійсно, лежав чоловік. Поспілкувавшись із громадянином, інспектори встановили його контактні дані та, перевіривши їх по базах даних Національної поліції України, з'ясували, що чоловік розшукується Білоцерківським районним управлінням поліції.

Чоловік перебував в активному розшуку як особа, яка переховується від суду з грудня 2021 року за скоєння злочину передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) ККУ.

Патрульні затримали громадянина та доставили його до місцевого управління поліції для з'ясування всіх обставин справи.

Нагадаємо, що 2 лютого патрульні взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) на вулиці Білої Церкви виявили у чоловіка предмет, схожий на холодну зброю.

Читати "Моя Київщина" у Facebook