#

Білоцерківські школярі підготували подарунки для українських військових

22.12.2021 16:30
Білоцерківські школярі підготували подарунки для українських військових
Фото з місця події

У Білій Церкві провели акцію "Хай Ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає" для воїнів АТО/ООС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Без Табу".

Акція проходить вже всьоме. Її проводять лідери учнівського самоврядування за сприяння управління освіти і науки міської ради.

Учні навчальних закладів громади, їхні батьки, педагоги та всі небайдужі активно збирають теплі речі та речі першої необхідності,  солодкі подарунки, готують обереги та пишуть листи для захисників на Донбасі. 

До акції "Хай Ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає" цього року долучилися й школи сільської місцевості, яка входить до Білоцерківської МТГ та студенти технолого-економічного фахового коледжу БНАУ. Начальник управління освіти і науки Юрій Петрик зазначив:

Це хороша традиція – підтримувати воїнів, але вона є з присмаком гіркоти- адже продовжується війна. На передовій тисячі наших жінок і чоловіків і сьогодні їм ще потрібна наша допомога, бо захист нашої країни – це спільна справа і воїнів і усіх нас.

 На заході був присутній заступник командира 72-ї ОМБр ім.Чорних Запорожців,  підполковник Олександр Самарський. Він також привітав усіх присутніх зі святами, побажав злагоди і миру у родинах та подякував учням.

Нагадаємо, що 20 грудня представники станиці Біла Церква Національної організації скаутів України “Пласт” передали Геннадію Дикому Вифлеємський вогонь.

Читати "Моя Київщина" у Telegram